Gunde var inte nog avant garde

En gång i tiden fick Gunde Svan en storslagen idé - han skulle fila ner spetsarna på sina stavar med cirka 1.5 gram vardera, för att på så vis behöva lyfta mindre vikt under loppet, och därigenom ge sig själv en mental fördel på det övriga fältet.

- Hahaha, Wassbergs stavar väger flera procent mer än mina!
Man kan lätt föreställa sig hur Gunde bröstade upp sig i sitt inre och skrattade för sig själv med förställd basröst.

Gunde Svan kallades för detta och andra påfund (minns bara den jättelånga staven eller torkschemat efter duschningen) för innovatör. Troligen också förbannad jävla galning, efter sändning.

Igår fick så slutligen Anders Södergren bevisa varför Gunde bara var en glad amatör (men ack så glad han var) i sammanhangen. Anders rationaliserade i höstas bort massor av gram, säkert 50-100 stycken, i ett enda nafs när han offrar inte mycket mer än en framtida karriär som tysk porrskådis och eventuellt något enstaka extra försök i sänghalmen den dag han bestämmer sig för att försöka bli förälder. Små uppoffringar för att i ett slag förvandla Gundes bedrift till blott en parentes i historien.

Anders belöning än så länge, om vi inte räknar futtigheter som sitt livs första världscupsseger utanför en femmil i Holmenkollen, är ett VM-silver. Låt oss nu hoppas att mannaregnet inte stannar där, utan följs upp av medalj i såväl stafett som femmil - helst då minst ett guld.

Angående porrkarriären så är jag förresten inte helt säker. Nischporr är ju alltid hett, och vem går inte igång på annonser für die schwedische Athlet mit nur ein Testikel?

Kommentarer
Postat av: Valterego

Har man gjort någon undersökning om avsaknad av en testikel har några andra fysiska konsekvenser utom i just reproduktionssammanhang?

2009-02-23 @ 13:00:23
URL: http://valterego.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0