Jag har blivit youtubeproffs

Idag har jag för första gången, helt på egen hand, laddat upp en filmfil på youtube. Inte nog med det, jag skapade filmen själv genom att stoppa in en bild och ett filmklipp (som jag själv klippt ut) i en tratt och sedan vrida på ett reglage. Ungefär.

Slutresultatet kan ni beskåda nedanför. Ännu ett exempel på varför jag saknar Mitch Hedberg:


Jag tror nånting är på väg att ske i Roskilde

Roskilde är en uppsamlingsplats för norra Europas mest framgångsrika och fantastiska människor. Varje år strömmar turisterna i tiotusental till den anorika stiftstaden för att handla Harboe på Netto och se vad danskarna nu har börjat stoppa i konserver tillsammans med tomatsås och spaghetti.

Dessa titaner till mäktiga turister får ofta sällskap av internationella jämlikar, såsom Neil Young, Frank Black och Kim Gordon.

Tillsammans med mätverktyget Google Trends presenterar jag här en hypotes:

Det är snart dags för årets turistklimax i Danmarks Woodstock.

a

Mer om kvinnor som sjunger

Det är fantastiskt roligt att folk vägrar finna sig i mina favoritkandidater till främsta kvinnliga vokalist (nästan lika roligt som att det fortfarande inte är någon som vänt sig mot Al Green som manlig). Fantastiska sångerskor som Emmy-Lou Harris och Ella Fitzgerald har nämnts. Jobbig som jag är lanserar jag istället fem nya sångerskor:

Martha Wainwright - Bloody Motherfucking Asshole
Anna Järvinen - Götgatan
Janis Joplin (Big Brother and the Holding Company) - Piece of My Heart
Billie Holiday - Strange Fruit
Karin Dreijer (Honey is Cool) - Nach Heart

2.0

114/122

nh gg wp till mig

Nykär och med tak över huvudet

Det är ofta underligt, livets små svängningar och stora tvärkast. Medan jag jag levt i vad som känts som en evighet med väldigt jordnära och verkliga hot och ångestinducerande slemskit såsom bostadslöshet, dålig ekonomi och förfallande akademisk "karriär" har jag samtidigt upplevt någon veckas spännande rosaskimrande rus tillsammans med en ännu inte namngiven flicka.

Det har varit...surrealistiskt att må som en maktlysten prins vars far har vacklande hälsa, där med henne i min famn, i sängen på den alldeles för tidiga morgonen, för att sedan känna verklighetens släggslag mot knäskålarna när jag åter sätter mig ner framför datorn hemma hos pappa och brottas med allehanda demoner och oknytt.

Nu är tak över huvudet och möjlighet till att plugga tillfälligt löst. Vilket får till följd att jag inte längre är hos henne.  Det känns...märkligt.

Över och ut.

Hjärncancer - fortfarande hemlös

Det börjar göra ont i magen nu.
Det här känns inte bra, alls.
Fan.

Kursstart: i morgon måndag.

Musikfrågor del 4

Egentligen borde jag skriva ett inlägg om hur jag träffade Valter Ego i tisdags, och hur jag inte hann med att uttrycka min ömsesidiga beundran. Men...vad är väl en fellow bloggare mot fem musikvideos?

16. Coolest music video?
17. Music video with the most babe watch?
18. What do you play/would you play in the bedroom to spice things up?
19. Can you play a musical instrument?
20. Ever been in a mosh pit?

RSS 2.0