För att slå an en lättare sträng

Ett gäng pokerspelare i Las Vegas har ingått i ett vad som går ut på att en av personerna ska spendera en hel månad i badrummet på sitt hotell Bellagio.
Det mesta av förhållningsregler och villkor är kända, såsom:

Han får inte ha med sig någon dator - den enda tillgängliga elektroniken är en portabel dvd-spelare, belysningen samt en mobiltelefon. Telefonen får dock max användas i 400 minuter under hela månaden. Jag är lite osäker på hur man gör med sms, jag tolkade nämligen 400 minuter som taltid, men själva kärnan i det hela är att hans kontakt med omvärlden ska vara minimal.
De enda personer förutom han själv som tillåts besöka rummet är room service. Han står för alla matkostnader själv. Alkohol är förbjudet. Behöver han något annat får han skicka dit en vän. Han får dock inte under några som helst omständigheter tala med vännen.
Room service får max utnyttjas fyra gånger per 24 timmar.

Än så länge är summan man slagit vad om hemlig, men förhoppningsvis blir det officiellt snart.
Det som dock är känt är att förloraren betalar hotellnotan. Det, i kombinationen med att personen i vanliga fall försörjer sig på pokerspel på hyfsat hög nivå (stor förlorad arbetsinkomst) pekar på en riktigt stor summa.

Avslutningsvis - länken!

Här finns en webcam som filmar badrumsdörrens utsida, det är rejält tråkigt att titta på, men hey, room serive-personalen kanske ser bra ut?

BellagioJay

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0