Sumpbäver

Kan sumpbäver vara det roligaste namnet på ett djur någonsin?

Jag känner att min blog börjar profileras allt mer mot korta och menlösa inlägg, skrivna mest för att roa mig själv. Kanske borde göra något åt det.

Kort gårdagssammanfattning:

Jobb. Funkar. Slutade 20.00, sprang iväg och dinerade på nya Buenos Aires inte långt från jobbet. Riktigt trevligt ställe, det grillade köttet med ost, jalapeños, tre såser och krocketter smakade helt suveränt. Måste tillbaka. Snart.
Ölen till smakade mest estnisk.

Det var kanske lite tur att jag hade lite bråttom, Sveriges match var ju redan 21.15, annars hade jag med stor sannolikhet snurrat in i gamla stan. Där hade jag inte bara gått miste om Buenos Aires, jag hade sprungit in i uppskattningsvis ett gogolplex engelsmän med entusiasm i rösten. Entusiasm? Vad fan säger jag? Sprit. Sprit i rösten. Nånting säger mig att strippklubbarna gick bra den här veckan.

Nånå, lås oss nu lämna restaurangen. Cut to the office. Sitter inne på sportsbetarkontoret med Ola och Sam. Kikar på matchen och bustar i poker. Dricker upp den billiga skumpan jag köpte till CL-finalen. Jag resonerade som så att mot Island vinner vi ju, så då kan jag börja fira redan vid avspark. Och visst vann vi.
Direkt efter slutsignalen började jag kämpa med telefonen i cirka tre minuter. Skulle ringa taxi, casinot lockade.
Kämpandet berodde inte på alla långa köer hos taxibolagen - det var mer...äh, jag glömde bort att man ska slå nolla för att komma ut.

In i taxin, hem i kammarn, nej hem till lägenheten, hämta pengar. Mot Sherwoodskogen. Väl i Sherwoodskogen sätter jag mig ner vid kvällens 25/25 DC-bord och börjar pimpla öl. Dock i ganska lågt tempo, fick i mig 3-4 stycken eller så. Killen till vänster om mig har jag nog inte spelat med förr, men han ska vara duktig. Han ser ut som en sån ryss som var stormästare i schack som trettonåring. Note to self: Han gillar inte small talk.

Framåt 2 eller så började jag hänga med huvudet och sov i små intervall mellan händerna. Inte så bra, så jag satt kvar en timme till, dubblade stacken, och beställde sedan en taxi. Hemma fullare än jag borde, senare än jag trodde, men också lite rikare. Inte nog med att plussade 8700 på spelet, jag hade dessutom 3470, tror jag det var, att hämta ut i form av förra veckans high hand jackpot. Sjukt att KKKKA fick stå. Checkade ner den handen på turn och river, eftersom man måste nå showdown för att kunna vinna jackpotten. Extra kul att killen jag checkade ner mot hade tagit ledningen i racet tidigare samma kväll med KKKKx. Nå, det var i torsdags det.

Det här blev ju långt till slut. Om än lite ointressant. Jag kan verkligen inte sluta tänka på köttet igår. Eller osten. Eller jalapeñon. Eller Allbäcks 5-0. Varför smakar ko så jävla bra?

Från ko går tankarna snabbt till Mo. The Mo. Dagens låt:

The Mo - I'm Gonna Dance

En riktig favorit, från 2002 vill jag minnas. Jag harvade med elektronisk felsökning den sommaren. Sen åkte jag och Svante till Östersund och yran. Få se nu, snabb recap:

  • Mötte inte upp med David, då heller. Miss.
  • Docenterna var omänskligt bra
  • Det var bara jag som inte såg Everts tal
  • Bruden på tåget var ball
  • Jag gillade inte the Streets på den tiden
  • Jag hade inte heller upptäckt Kjell Höglund
  • Den coola tjejen i huset gillade också the Mo, fast hon hade koll
Kanske ska lägga in en dagens bild också. Ska bara googla fram nåt. Äh skitsamma, vi tar en sumpbäver.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0