Revolution - Tre Levande

Jag tror äntligen jag har lyckats utarbeta en modell för personlighetsbeskrivning helt utan luckor.

Jag har inte ens valt att gå den långa vägen, via universitetsstudier, avhandlingar och långa år i trånga korridorer och klassrum. Nej, jag valde att genom hög intelligens och personlig briljans korta ner processen till två sekunders kreativt tänkande.

Vi är alla människor en av följande personlighetstyper:

Levande Musik
Levande Ljus
Levande Rollspel

Levande Musik kännetecknas av god smak och liderlig passion. Uttrycket kan ibland vara mer intressant och viktigare än innehållet - det är känslan som räknas. Man ska lida. För fan. Levande Musik kan ha kortare relationer med Levande Rollspel, men föraktar Levande Ljus. Levande Musik passar bäst ihop med Levande Musik.

Exempel på personer som är Levande Musik:

Torsten Flinck, Janis Joplin, Homer Simpson

Levande Ljus är den tröttsamt ordinäre småstadsmänniskan, vardagsromantikern. Den pöbelgråa person som såg Titanic sju gånger på bio. En enkel och okomplicerad person som får barn före 21 och på sin höjd läser Allers, Björn Hellberg eller Knasens julnummer. Levande Ljus håller sig i regel till sin egen sort, även om en crush på Levande Musik inte är omöjlig.

Exempel på personer som är Levande Ljus:

Agneta Sjödin, Hockeylandslaget, Marge Simpson

Levande Rollspel är den intelligente nörden. Ofta, men inte alltid, socialt tafatt. Levande Rollspel innefattar så vitt skilda personer som akademikern, fotoentusiasten och flugfiskaren. Levande Rollspel har fått oförtjänt dåligt rykte så här på förhand, men det är långt ifrån alla Levande Rollspel som syr ringbrynjor, lär sig alviska och dricker mjöd till vardags. Levande Rollspel sitter i skinnet - inte särken. Levande Rollspel trivs också bäst bland sina egna, men drömmer i hemlighet om ett liv med Levande Ljus.

Exempel på personer som är Levande Rollspel:

Stefan Holm, Bison, Lisa Simpson

Kommentarer
Postat av: Bison

Skönt att hamna i samma fack som stefan holm. Han är ju inte lite sjuk :)

2007-07-16 @ 11:21:51
URL: http://eleveratretarderad.blogg.se
Postat av: Emily

Bison talar faktiskt en fullt begriplig klingonska och han klär verkligen i särk så länge han inte glömmer att stänga bakluckan. Söt är han!

2007-07-22 @ 22:35:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0